Jak usunąć stronę oraz konto?

Możesz samodzielnie usunąć stronę. Zaloguj się do swojego konta, gdzie zobaczysz listę swoich stron. Następnie kliknij USUŃ przy danej stronie, którą zamierzasz usunąć. Przejdziesz na podstronę, gdzie trzeba potwierdzić operację. Następnie otrzymasz wiadomość na swój adres e-mail. Klikając w zamieszczony tam odnośnik skutecznie i nieodwracalnie usuniesz swoją stronę.

Usunięcie strony nie oznacza usunięcia konta.

W wyniku usunięcia strony wszystkie zamieszczone tam dane (pliki i treści) zostaną trwale usunięte i nie będzie można ich odzyskać. W wyniku tej operacji adres twojej strony nie będzie już dostępny w sieci, choć wyszukiwarki mogą go jeszcze pokazywać w wynikach wyszukiwania przez jakiś czas (nie mamy wpływu na to, co pokazują wyniki wyszukiwania Google).

Jeśli chcesz usunąć także konto, a wraz z nim wszystkie swoje strony, wyślij do nas wiadomość z tego adres e-mail, który jest przypisany do twojego konta.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *